Ga naar de inhoud

Locatie Groot Veen is verhuisd en heeft een nieuwe naam

24 juni 2024 · actueel

 

De werk- en dagactiviteitenlocatie Groot Veen is verhuisd van de Goorsteeg in Ede naar de Meikade in Ederveen. De locatie gaat voortaan verder onder de naam Uniek. De naam is bedacht door de cliënten en het team om uit te dragen dat iedereen uniek is.

Sinds de opening in 2019 bood Groot Veen verschillende dagactiviteiten aan voor de cliënten van Careander. Van werken in de horeca van het theehuis tot aan werkzaamheden op de houtafdeling, de creatieve afdeling, en het verzorgen van dieren. Met de verhuizing naar de Meikade breidt Uniek deze activiteiten verder uit.

Een toekomstbestendige locatie

De nieuwe locatie maakt het mogelijk om meer cliënten te verwelkomen. Er is een breed aanbod aan activiteiten aan te bieden voor verschillende leeftijden en niveaus, van 18 tot 70+ jaar. Daarnaast kan Careander dankzij deze toekomstbestendige locatie beter inspelen op de behoeften van de cliënten. Er is ook de wens om in de toekomst de hele week werk-en dagactiviteiten aan te bieden.

Uniek biedt op de nieuwe locatie belevingsgerichte activiteiten voor oudere deelnemers aan. In de volledig vernieuwde houtwerkplaats zijn er nog meer mogelijkheden om aan de vraag van klanten te voldoen. Ook is er een derde ruimte speciaal ingericht voor productieactiviteiten voor de winkels van Careander.

Opening van de locatie

Na lang wachten en hard werken om de locatie klaar te maken, is vandaag de locatie geopend met koffie en taart voor de medewerkers en cliënten. Vanaf vandaag werkt iedereen bij Uniek! In september volgt de grote opening, voor zowel cliënten en verwanten, als medewerkers en vrijwilligers.

Careander wenst het team Uniek veel werkplezier toe!