Ga naar de inhoud

Jobcoaching

Wil je op afstand werken bij een bedrijf of een leuke (zorg)organisatie? En denken wij dat jij dat wel kan? Dan begeleidt onze jobcoach jou naar een leuke werkplek.
Vraag advies aan consulent Reinalda
06-57354108
jobcoach

Jobcoaching: werken met begeleiding

Wil je werken op afstand werken bij een bedrijf of een leuke (zorg)organisatie? En denken wij dat jij dat wel kan? Dan helpen we je! Je krijgt dan een jobcoach. Die begeleidt jou naar fijn werk. We zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand.

Je kan bijvoorbeeld gaan werken:

  • In een magazijn
  • In een supermarkt
  • In de horeca
  • Op een school
  • In een verpleeghuis

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Natuurlijk zijn er nog meer banen mogelijk.

Wat doet een jobcoach?

De jobcoach helpt jou om werk te vinden. De eerste vraag is altijd: Wat is jouw droombaan? Samen met de jobcoach bekijk je wat jij leuk vindt. Je doet een beroepentest. Daarna weet je welk beroep bij jou past. Daarna gaat de jobcoach op zoek naar een fijne werkplek.

KHF_0539
Sanne

"Ik werk twee dagen in de week bij Net Effe Anders achter de kassa en in het atelier. Ook werk ik twee dagen als klassenassistent op een basisschool."

Ontdek Net Effe Anders

Jobcoaching op de werkplek

Heb je werk gevonden? Best spannend! Daarom komt de jobcoach bij jou op de werkplek. Jij kunt vertellen wat je lastig vindt. Je krijgt dan handige tips. Je maakt samen afspraken over je werk. Bijvoorbeeld afspraken over wat jij wilt leren.

De jobcoach praat ook met jouw collega’s en jouw leidinggevende. Het is belangrijk dat zij jou leren kennen.

Meer informatie over jobcoaching

Wil je meer weten over een jobcoach? Neem dan contact op met één van onze consulenten.

Tel. 0341 – 46 78 20
E-mail: info@careander.nl

jobcoach