Ga naar de inhoud

Vakantieopvang

Vakantie! Dat kan een uitdaging zijn voor jou als ouder. Bijvoorbeeld omdat je zelf moet werken. Of omdat je kind een duidelijke structuur en een vast ritme nodig heeft. Daarom bieden we vakantieopvang in Harderwijk (ZMLK-school De Lelie) en Nunspeet (De Wingerd). Je kind heeft een leuke en leerzame dag, samen met anderen. We hebben ook vakantieopvang op de zorgboerderij van RuiterActief in Stroe.
  • In Harderwijk, Nunspeet en Stroe
  • Op school of op een zorgboerderij
  • Met professionele begeleiding
Vragen? Neem contact met ons op
0341 46 78 20
Voor wie?

De vakantieopvang in Harderwijk en Nunspeet is bedoeld voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar met verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Jouw kind hoeft niet op De Lelie of De Wingerd te zitten. De frequentie bepalen we samen in overleg.

De vakantieopvang op de zorgboerderij in Stroe is bedoeld voor kinderen en jongeren met een licht tot matig verstandelijke beperking vanaf 1 jaar.

Wat doen we?

De kinderen en jongeren spelen en knutselen samen. Of ze doen activiteiten alleen. Dit gebeurt op een leuke, gestructureerde en zinvolle manier. Je kind krijgt begeleiding van pedagogisch medewerkers van Careander. Jouw kind kan ook na schooltijd naar de BSO in Harderwijk of Nunspeet.

Lees meer over buitenschoolse opvang plus

Vakantieopvang voor jouw kind?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consulenten:

Tel. 0341 – 46 78 20
E-mail: info@careander.nl

jobcoach