Ga naar de inhoud

Begeleiding op locatie (BOL)

Heeft jouw kind extra begeleiding nodig op de kinderopvang of op school? En hebben ze er zelf niet de kennis? Dan kan begeleiding op locatie (BOL) een oplossing zijn. Een begeleider van Careander helpt jouw kind op school. Samen zorgen we dat jouw kind zich kan ontwikkelen en dat het kan leren.
  • Extra begeleiding voor kinderen en jongeren
  • Op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school
  • Met professionele begeleiding
Vraag advies aan consulent Judith
06 - 45 78 30 34
Voor wie?

Voor kinderen en jongeren (4-18, of verlengd tot 20 jaar) met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of meervoudige beperking. Je kind zit op een kinderdagverblijf, een basisschool, een ZMLK-school of een SBO-school.

Wat doen we?

De begeleider weet alles van ontwikkelingsproblemen en beperkingen. De begeleider kijkt naar de ontwikkeling van jouw kind en denkt mee over oplossingen. Dit gebeurt in overleg met jou als ouder en met de school. De begeleider helpt 1 of meerdere kinderen tegelijkertijd op de school.

 

 

begeleiding op locatie
Begeleiding op locatie

Onze begeleider helpt jouw kind om met andere kinderen om te gaan en in een kring te zitten. Om te leren luisteren. En om gehoord te worden. De begeleider denkt mee over een zindelijkheidstraining, adviseert over eten en drinken en helpt bij de lichamelijke verzorging (zoals naar het toilet). De begeleider weet ook welke materialen en hulpmiddelen geschikt zijn.

De begeleiding op locatie is een aantal uren per week. Hoeveel uur precies? Dat hangt af van de zorgvraag van jouw kind.

 

 

Heeft jouw kind extra ondersteuning nodig op school?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze consulenten:

Tel. 0341 – 46 78 20
E-mail: info@careander.nl