Ga naar de inhoud

Dagbesteding in ‘t Harde

In het kort

Lekker aan de slag! Dat kan bij Werklocatie Trefpunt in ’t Harde. Hier werken mensen met een licht tot matige (verstandelijke) beperking. Je kan bij ons van alles doen, zowel arbeidsmatig werk als creatief werk.

Vraag advies aan consulent Anneke
06-10817160

Dagbesteding in ‘t Harde

In het kort

Lekker aan de slag! Dat kan bij Werklocatie Trefpunt in ’t Harde. Hier werken mensen met een licht tot matige (verstandelijke) beperking. Je kan bij ons van alles doen, zowel arbeidsmatig werk als creatief werk.

Vraag advies aan consulent Anneke
06-10817160

Ontdek Het Trefpunt

Lekker aan de slag! Dat kan bij Werklocatie Trefpunt in ’t Harde. Hier werken mensen met een licht tot matige (verstandelijke) beperking. Je kan bij ons van alles doen. Zowel arbeidsmatig werk als creatief werk.

  • Gezellig samen aan de slag
  • Zelfstandig werken met begeleiding nabij
  • Diverse uitdagende groepen

Er zijn diverse groepen. We kijken naar wat jij wilt en kunt. En wat je leuk vindt. Je werkt bij ons zelfstandig. Er is altijd een begeleider in de buurt. Je leert veel bij ons. Ook samenwerken en goed met elkaar omgaan. De producten die je maakt, worden verkocht in de winkels van Careander. Je kan werken in deze groepen:

Groep Arbeid

Je doet hier arbeidsmatig werk en montagewerk. Denk aan: producten inpakken (zoals ansichtkaarten), doosjes met schroeven compleet maken en zakken vouwen en plakken. We sorteren ook artikelen. Dit doen we in opdracht van bedrijven bij ons in de buurt.

Groep Defensie

Twee keer per week werk je op de Luitenant-kolonel Tonnetkazerne. Je houdt het terrein netjes en maakt schoon in de gebouwen.

Houtafdeling en creatieve groepen

Werk je graag met hout? Dan is dit jouw afdeling. Je bent de hele dag bezig met hout. Zoals: houtbewerken, zagen, schuren, schilderen, tamponneren.

Bakkerij

Ben je dol op bakken en koken? Dan is de bakkerij iets voor jou: Taarten, cakes, koekjes … je maakt het allemaal in de bakkerij. Dat doe je voor particulieren en voor bedrijven.

Jeanne d’Arc

Elke donderdag kan je schilderen. We doen dit in het wijkontmoetingscentrum (WOC) Jeanne D’ARC. Je ontmoet hier allerlei mensen. Gezellig!

Dagopvang voor ouderen

De Veluwse Heuvel is een appartementencomplex voor mensen die zorg nodig hebben. Hier werken we mee bij de dagopvang voor ouderen. We helpen met de maaltijden en doen huishoudelijk werk.

Dorcas

In Elburg is een kringloopwinkel van Dorcas. Mensen komen hier om tweedehands spullen te kopen. De opbrengst is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Als medewerker help je mee met het uitzoeken van spullen die binnenkomen en met schoonmaken.

Allround Zonwering

Wil je in een echte fabriek werken? Dat kan bij Allround Zonwering in Elburg. Een aantal dagen in de week werkt hier een groep onder begeleiding. We helpen mee met de productie van onder meer zonneschermen.

Ook is er een mogelijkheid om tijdelijk werkritme op te doen, als je even bent vastgelopen.

  • Trefpunt ligt in het mooie buitengebied van ‘t Harde
  • Vlakbij het treinstation
  • Gelijkvloers gebouw
  • Rolstoelvriendelijk

Indicatie

Voor dagbesteding bij Trefpunt heb je een indicatie nodig: Wlz, Wmo of pgb.

Financieringsvormen

Zorg in natura (ZIN), persoonsgebonden budget (pbg) of Wmo.

Heb je een indicatie voor dagbesteding? En heb je zin om te werken bij Trefpunt? We horen graag van je! Bel of mail ons:

Telefoon: (0341) 46 78 20
E-mail: info@careander.nl

Vrijwilligerswerk
Lijkt het je leuk om hier vrijwilligerswerk te doen?
Neem contact op met Korien Vinke, K.Vinke@careander.nl

Stage
We hebben verschillende stagemogelijkheden.
Onze collega’s vertellen graag meer: Wilma Polinder, w.polinder@careander.nl