Ga naar de inhoud

Veelzijdige dagbesteding in Ede

In het kort

Dagbesteding is heerlijk. Je doet iets wat je goed kan. Je ontmoet andere mensen. En je krijgt dagritme. Bij werklocatie Groot Veen kan je van alles doen. Er is een theehuis, een creatief atelier, een cadeau-afdeling en een werkplaats. Ook hebben we (klein)dieren die verzorging nodig hebben.

Vraag advies aan consulent Jeroen
06 - 12769587

Veelzijdige dagbesteding in Ede

In het kort

Dagbesteding is heerlijk. Je doet iets wat je goed kan. Je ontmoet andere mensen. En je krijgt dagritme. Bij werklocatie Groot Veen kan je van alles doen. Er is een theehuis, een creatief atelier, een cadeau-afdeling en een werkplaats. Ook hebben we (klein)dieren die verzorging nodig hebben.

Vraag advies aan consulent Jeroen
06 - 12769587

Ontdek Grootveen

Dagbesteding is heerlijk. Je doet iets wat je goed kan en je ontmoet andere mensen. Ook krijg je met dagbesteding een dagritme. Bij werklocatie Groot Veen kan je van alles doen. Er is een theehuis, een creatief atelier, een cadeau-afdeling en een werkplaats. Ook hebben we (klein)dieren die verzorging nodig hebben.

  • Leuke activiteiten die bij jou passen
  • Professionele begeleiding
  • Fijne en veilige plek

Groot Veen in Ede ligt aan de bosrand tussen Ede en Lunteren. De locatie is elke week open op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.00 uur. Je doet hier leuke activiteiten die passen bij jouw talenten. Bij ons kan je je ontwikkelen. Dit kan je bij ons doen:

Werken in het Theehuis

In het Theehuis komen veel gasten die graag wandelen of fietsen in de omgeving. Je kan hier werken in de bediening of in de keuken en de afwas.

Wil je werken in de bediening? Dan is het belangrijk dat je er verzorgd uitziet en netjes omgaat met de gasten. Je vraagt wat mensen graag willen. En je serveert het eten en drinken. Wij begeleiden je daarbij. Zo word je een goede gastheer of gastvrouw.

In de keuken bak je appeltaarten die op het menu staan. Je zet koffie én je doet de afwas. Ook zorg je ervoor dat alle ruimten schoon zijn. En dat het terras er netjes uitziet.

Creatief atelier 

Mooie dingen maken. Dát kan in ons creatief atelier. We maken hier creatieve producten. De deelnemers ontwerpen het product samen. Daarna ga je het maken. Meestal met gebruikte materialen, dat is goed voor het milieu. Je doet het werk dat bij jou past. De producten die je maakt worden verkocht in het atelier en in de kraam op braderieën. Daar mag je trots op zijn.

Cadeau-afdeling 

Vind je het leuker om producten te verkopen? Dat kan op de cadeau-afdeling. Hier kopen klanten leuke zelfgemaakte producten. Die worden gemaakt in het creatief atelier van Groot Veen. En in andere ateliers van Careander. Als je hier werkt, dan is het belangrijk dat je goed omgaat met klanten. Je helpt klanten die willen betalen. Je pakt ook cadeautjes in.

Werkplaats 

In de werkplaats maak je producten van sloophout en andere tweedehands spullen. Deze producten worden verkocht in het creatief atelier én in de kraam op braderieën. Deelnemers maken en repareren ook hokken voor de dieren en de bakken in de tuin.

Dierverzorging 

Houd je van dieren? Bij ons kan je werken in de dierverzorging. Op het terrein zijn (klein)dieren die jouw zorg nodig hebben. De konijnen moeten eten en drinken. Ze houden van een schoon hok. Je mag de konijnen knuffelen. De deelnemers helpen ook met het verzorgen van de geiten, kippen, schapen en honden van de boer. Je helpt met voeren. En je maakt de hokken schoon.

Wil je werken bij Groot Veen? Samen bekijken we wat jij graag wilt en kunt. Je krijgt goede, professionele begeleiding op maat. Misschien kan jij al heel zelfstandig werken. Maar het kan ook zijn dat je meer begeleiding nodig hebt. We helpen elkaar. We doen het sámen.

  • Op de vloer van het creatief atelier en het theehuis liggen waaltjes. De vloer is ongelijk
  • Er is geen aangepast toilet
  • Het vervoer wordt verzorgd door Careander(met een eigen bus) én door Noot.

Indicatie

Voor dagbesteding Groot Veen heb je een indicatie nodig: Wlz, pgb, Wmo

Financieringsvormen

Zorg in natura (ZIN), persoonsgebonden budget (pbg) of Wmo

 

Heb je een indicatie voor dagbesteding? En heb je zin om te werken op deze leuke locatie? We horen graag van je! Bel of mail ons:

Telefoon: (0341) 46 78 20
E-mail: info@careander.nl

Vrijwilligerswerk
Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen?
Neem contact op met Wilma van den Top, locatiegrootveen@careander.nl

Stage
We hebben verschillende stagemogelijkheden. Onze collega’s vertellen graag meer: Wilma van den Top, locatiegrootveen@careander.nl