Ga naar de inhoud

Terry Brouwer start als nieuwe bestuurder bij Careander

5 juni 2023 · actueel

 

De Raad van Toezicht is verheugd te melden dat de zoektocht naar een nieuwe bestuurder is geslaagd. In de procedure zijn de Raad van Toezicht, een afvaardiging van het MT, de CCR en OR nauw betrokken geweest.

Terry Brouwer start 8 augustus als bestuurder bij Careander. Zij werkt al lang in de zorg, zowel in de psychiatrie, de jeugdzorg als een relatief korte periode in de verpleging en thuiszorg. Met haar kennis, professionele en menselijke ervaring zal zij een mooie aanvulling zijn op onze organisatie.

Dankzij haar loopbaan in dezelfde regio als Careander, was ze al bekend met de organisatie en waar zij voor staat. “Als moeder van een kind met een beperking weet ik hoe belangrijk het is om verder te kijken dan de zorgvraag. En dan ook echt samen op zoek te gaan naar wat iemand gelukkig maakt en laat groeien.” Samenwerken, vertrouwen en openheid zijn hierin belangrijke waarden om zo niet af te dwalen van de essentie.

Veel van de professionele en menselijke ervaringen vallen voor Terry samen in de functie van bestuurder van Careander. De gesprekken van de afgelopen periode hebben haar gesterkt. “Het waren inspirerende ontmoetingen met betrokken medewerkers, verwanten en cliënten.”

Wij hebben er vertrouwen in dat Terry verder gaat bouwen aan het fundament dat Careander uniek maakt.