Ga naar de inhoud
vacature

Persoonlijk Begeleider

Solliciteren

Jij gaat werken op locatie Bergveste in Ede, een woonlocatie voor 29 cliënten met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 t/m 72 jaar.

Willem Pijperlaan 1 | 6711 EP | Ede

Patricia Gejas | Teammanager | 06 10 86 52 44

Persoonlijk Begeleider

Solliciteren

Jij gaat werken op locatie Bergveste in Ede, een woonlocatie voor 29 cliënten met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 t/m 72 jaar.

Willem Pijperlaan 1 | 6711 EP | Ede

Patricia Gejas | Teammanager | 06 10 86 52 44
Vragen? Neem contact met ons op
0341 46 78 20

Careander is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Op ruim 30 woon- en werklocaties wordt dagelijks gewerkt om mensen het leven te laten leiden wat bij hen past.

  • 28 tot 30 uur per week
  • FWG 40
  • Reageer t/m 27-10-2024

Persoonlijk Begeleider

28 tot 30 uur per week in overleg | Bergveste | Ede

 

Bij Careander geloven we dat iedereen een unieke ontdekkingsreis doormaakt. Wij ondersteunen onze cliënten én jou bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en dromen.

 

Jouw werkomgeving:

Jij gaat werken op locatie Bergveste in Ede, een woonlocatie voor 29 cliënten met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 t/m 72 jaar. Jij helpt hen in hun dagelijkse leven, zowel in groepsverband als individueel, en zorgt voor een warme, vertrouwde omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn. De locatie heeft 5 huiskamers waar 6 tot 7 cliënten wonen. Hier staat ontmoeting centraal.

Naast de dagelijkse begeleiding bieden we twee dagen per week interne dagbesteding. Ook tijdens het weekend ondernemen we activiteiten met cliënten, zoals samen boodschappen doen, een stukje wandelen of fietsen. Jouw werk is afwisselend en altijd gericht op het creëren van een fijne leefwereld voor cliënten.

Neem een kijkje op de facebookpagina van de locatie: Bergveste

Jouw rol in de ontdekkingsreis van cliënten:

Als Persoonlijk Begeleider speel jij een essentiële rol in het leven van onze cliënten. Je ondersteunt hen in hun groei en ontwikkeling, waarbij je hun zelfredzaamheid en vaardigheden stimuleert, volledig afgestemd op hun wensen en zorgvraag. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bijstellen van zorgplannen, en je zorgt voor een samenwerking met het netwerk van de cliënt. Als eerste aanspreekpunt voor het netwerk, andere zorgverleners en externe instanties, neem je coördinerende taken op je en ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig rapporteren en bijhouden van de cliëntdossiers en de bijbehorende administratieve taken.

De functie-eisen:

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 4 in de richting Zorg & Welzijn. Je hebt ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, bij voorkeur 3 á 4 jaar. Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken met collega’s, ouders en verwanten van de cliënt (we werken in de driehoek). Je bent bereid om dag, avond en slaapdiensten te werken. Het team werkt met zelfroosteren, zodat jij zelf invloed hebt op je werktijden en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.

Wat bieden we jou:

Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de volgens de cao-gehandicaptenzorg in FWG 40 tussen de €2672 en €3606, per 1 december FWG 40 tussen de €2727 en €3678 bij een 36-urige werkweek.  Een contract voor bepaalde tijd van 28 tot 30 uur per week in overleg, welke we bij gebleken geschiktheid graag omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Meer werken in de flexpool is mogelijk. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een fietsregeling, laptop-/tabletregeling, bedrijfsfitness en een goede pensioenregeling.

Careander en de Koers

Careander is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Op ruim 30 woon- en werklocaties wordt dagelijks gewerkt om mensen het leven te laten leiden wat bij hen past. Bij Careander geloven we dat iedereen een unieke ontdekkingsreis doormaakt. De cliënt én medewerker centraal. Wij ondersteunen onze cliënten én jou bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en dromen. Vanuit een veilige omgeving bieden we perspectief om te groeien. Jij wordt uitgedaagd om in je werk het beste uit jezelf te halen, terwijl jij hetzelfde doet voor de cliënten die jij begeleidt.

Bij Careander kijken we vooruit met de Koers van 2023-2027. De zorg in Nederland verandert, en dat vraagt ook aanpassingen van ons. Jij speelt hierin een belangrijke rol door mee te denken over hoe we cliënten nog beter kunnen ondersteunen, ondanks alle uitdagingen. De Koers richt zich op vier belangrijke thema’s:

  • Leefwereld centraal: Jij helpt onze cliënten om hun leven zo zelfstandig mogelijk te leiden.
  • Ontwikkelingsgericht: Jij bent continu bezig met de ontwikkeling van zowel cliënten als jezelf.
  • Zorgtechnologie: Jij leert en werkt met nieuwe technologieën die de zorg ondersteunen.
  • Doelgroepenvisie: Jij begrijpt de unieke behoeften van onze cliënten en past de zorg daarop aan.

Samen zorgen we ervoor dat cliënten en medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Klaar om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan?

Stuur dan jouw cv en motivatie via de knop “Reageer direct” op onze website. Je kunt reageren tot en met 27 oktober.

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over locatie Bergveste in Ede? Neem dan contact op met Patricia Gejas (Teammanager) via 06 10 86 52 44.

Het opvragen van een VOG en referenties zijn onderdeel van de procedure. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Wij verwachten van medewerkers dat zij de visie van Careander onderschrijven.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.*