Ga naar de inhoud
huishoudelijk medewerker vacature

Huishoudelijk Medewerker

Solliciteren

Je komt bij De Werkkamer in een werkomgeving waar je zelfstandig kunt werken en waar je deel uit maakt van een enthousiaste team met hart voor mensen met een verstandelijke beperking. Je werkdag en werktijden spreken we graag in overleg af.

Huishoudelijk Medewerker

Solliciteren

Je komt bij De Werkkamer in een werkomgeving waar je zelfstandig kunt werken en waar je deel uit maakt van een enthousiaste team met hart voor mensen met een verstandelijke beperking. Je werkdag en werktijden spreken we graag in overleg af.

Vragen? Neem contact met ons op
0341 46 78 20

Careander! Een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Op ruim 30 woon- en werklocaties op de Veluwe wordt dagelijks gewerkt om mensen het leven te laten leiden wat bij hen past.

  • 3 uur per week
  • FWG 15
  • Reageer t/m 31-10-2024

Huishoudelijk Medewerker

3 uur per week | Nijkerk

 

Voor werk & dagactiviteiten locatie de Werkkamer in Nijkerk zijn we op zoek naar een huishoudelijk medewerker.

 

Wie zijn wij

Careander is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.

De Werkkamer

De Werkkamer in Nijkerk is een  dagactiviteitenlocatie waar mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking werken. De Werkkamer heeft naast een creatief naaiatelier en de winkel ook een houtafdeling.

Wat houdt je functie in?

Als huishoudelijk medewerker ben jij een erg belangrijke schakel in de zorg die wij bieden aan onze cliënten. Dankzij jou is zijn de verschillende ruimtes schoon, denk daarbij aan het schoonmaken van de groepsruimte, het toilet en indien nodig ondersteunen bij de was. Dankzij jou kunnen onze cliënten hygiënisch werken.

Wat bieden we jou?

Je komt in een werkomgeving waar je zelfstandig kunt werken en waar je deel uit maakt van een enthousiaste team met hart voor mensen met een verstandelijke beperking. Je werkdag en werktijden spreken we graag in overleg af.

Wat wij nog meer bieden:

  • CAO Gehandicaptenzorg;
  • Een brutosalaris van in FWG 15 tussen de €2016 en €2672, per 1 dec tussen de €2071 en €2727 (bij een 36-urige werkweek);
  • Een contract voor de duur van een jaar, voor 3 uur per week, welke we bij gezamenlijk goedkeuring graag omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid meer te werken op invalbasis in onze flexpool;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: een gunstige meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsregeling, laptop/pc en fiscale uitruil reiskosten), een goede pensioensregeling en keuze uit collectieve aanvullende zorgverzekeringen.

Wie ben jij? 

Je bent mondeling goed in de Nederlandse taal, wij vinden het belangrijk dat je goed kunt communiceren met onze cliënten. Je kunt zelfstandig werken, bent betrouwbaar, enthousiast en behulpzaam. Je weet aansluiting te vinden met cliënten en draagt bij aan een fijne en positieve sfeer.

Zin om bij Careander aan de slag te gaan?

Laat dan via de knop “reageer direct” jouw motivatie achter met daarin je ervaring, een cv is niet verplicht. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 31 oktober. Een gesprek plannen we graag in overleg met jou.

Wil je wat meer weten over de functie? Neem dan contact op met Herlette de Kruijff, teammanager bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06-51676487.

Wij verwachten van medewerkers dat zij de visie van Careander van harte onderschrijven. Een referentiecheck en het opvragen van een VOG behoren tot de sollicitatieprocedure. We behouden ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.*